Ugrás a fő tartalomra
Európai polgári kezdeményezés

Szervezői fiók

Az európai polgári kezdeményezések szervezői a szervezői fiókjukon keresztül tudják benyújtani kezdeményezésüket az Európai Bizottsághoz nyilvántartásba vétel céljából, és itt végezhetik el a kezdeményezéssel kapcsolatos műveleteket – például testre szabhatják az online gyűjtési platformot, frissíthetik a pénzügyi támogatásra vonatkozó információkat és kapcsolatba léphetnek a támogatókkal.  

Hozzáférés a szervezői fiókhoz 

 

Az első lépések 

Miután megalakult a szervezői csoport, elkészült a kezdeményezés szövege, és sikerült beszerezni minden fontos információt, a szervezőknek a kezdeményezés nyilvántartásba vételét kell kérniük a Bizottságtól. 

Ehhez a szervezői csoport képviselőjének létre kell hoznia egy szervezői fiókot a saját e-mail-címével, és ki kell töltenie a szükséges mezőket (a fiók a kezdeményezés nyilvántartásba vételét követően lesz látható a honlapon). 

Megjegyzés: Szervezői fiók létrehozásához először is EU Login-fiókot kell létrehozni. Az alábbi útmutatóban elolvashatja, hogyan tudja társítani mobiltelefonját az EU Login-fiókjához, ami az erős, kéttényezős hitelesítéshez szükséges.  

EU Login manual for the ECI organiser account HU
magyar
(377.77 KB - DOCX)
Letöltés
Szeretne többet megtudni vagy közreműködni?