Ugrás a fő tartalomra
Európai polgári kezdeményezés

Az európai polgári kezdeményezés fóruma

Az európai polgári kezdeményezés fóruma az a hely, ahol az érdeklődők gyakorlati információkat és tanácsokat kaphatnak az európai polgári kezdeményezések témájában, és ahol megvitathatják másokkal a témával kapcsolatos kérdéseiket, felvetéseiket.  

Az európai polgári kezdeményezés fóruma

A fórum hasznos tartalmakat kínál mindazoknak, akik európai polgári kezdeményezés szervezésébe fogtak, vagy szervezését tervezik, illetve akik szakemberként vagy magánszemélyként gyakorlati ismereteket szeretnének szerezni az európai polgári kezdeményezésről. A látogatókat egyebek között sikertörténetek, infografikák, útmutató anyagok, online tanfolyam, blogbejegyzések és webináriumokról készített felvételek várják a webhelyen. 

Az európai polgári kezdeményezés fórumának „Kérjen tanácsot!” moduljában a szervezők ingyenesen tanácsot kérhetnek a kezdeményezésükkel kapcsolatos jogi kérdésekkel és kampánytevékenységekkel összefüggésben. 

Az európai polgári kezdeményezés fórumát az Európai Bizottsággal szerződött és a nevében eljáró Európai Polgári Akciószolgálat (ECAS) üzemelteti. 

ECI Forum
European Citizens' Initiative Forum

 

 

Szeretne többet megtudni vagy közreműködni?