Gå til hovedindholdet
Det europæiske borgerinitiativ

Tilgængelighedserklæring

Denne erklæring gælder for indhold, der offentliggøres på domænet https://citizens-initiative.europa.eu.

Den gælder ikke for andet indhold eller andre websteder, der offentliggøres på nogen af underdomænerne. Disse websteder og indholdet på dem har deres egne specifikke tilgængelighedserklæringer.

Dette websted administreres af Generalsekretariatet. Det er udformet, så det kan bruges af så mange mennesker som muligt, bl.a. personer med handicap.

Brugerne skal kunne:

 • zoome op til 200 % uden problemer
 • navigere rundt på det meste af webstedet kun ved brug af tastaturet
 • navigere rundt på det meste af webstedet ved hjælp af en moderne skærmlæser og talegenkendelsessoftware (på en computer eller telefon)

Dette websted er udformet i overensstemmelse med den tekniske standard for websteder og mobilapps, EN 301 549 v.3.2.1. Det følger nøje niveau "AA" i Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) version 2.1.

Overholdelsesstatus

Dette websted er delvist i overensstemmelse med den tekniske standard EN 301 549 v.3.2.1 og Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 niveau AA. Du kan læse mere på "Ikketilgængeligt indhold".

Webstedet blev sidst testet den 14.11.2023.

Udarbejdelsen af denne erklæring

Denne erklæring blev revideret den 22.11.2023.

Erklæringen er baseret på en grundlæggende gennemgang af et repræsentativt udvalg af websider foretaget af en tilgængelighedsekspert ved hjælp af en kombination af manuel og automatiseret testning.

Feedback

Vi tager med glæde imod din feedback om tilgængeligheden af webstedet for det europæiske borgerinitiativ. Hvis du støder på problemer, kan du skrive til:

Vi forsøger at reagere på feedback inden for 15 hverdage fra datoen, hvor den ansvarlige afdeling i Kommissionen modtager henvendelsen.

Kompatibilitet med browsere og hjælpeteknologier

Det europæiske borgerinitiativs websted er udformet, så det er kompatibelt med følgende oftest anvendte hjælpeteknologier:

 • den seneste version af browserne Google Chrome og Apple Safari
 • de seneste versioner af JAWS, NVDA, VoiceOver og TalkBack.

Tekniske specifikationer

Adgangen til det europæiske borgerinitiativs websted er afhængig af følgende teknologier for at kunne fungere med den særlige kombination af webbrowser og eventuelle hjælpeteknologier eller plugins, der er på din computer:

 • HTML
 • WAI-ARIA
 • CSS
 • JavaScript

Ikketilgængeligt indhold

Selv om vi gør vores yderste for at sikre, at det europæiske borgerinitiativs websted er tilgængeligt, er vi klar over visse problemer, som vi arbejder på at løse. Nedenfor finder du en beskrivelse af de kendte problemer og mulige løsninger. Kontakt os, hvis du støder på et problem, der ikke står på listen.

Kendte problemer med det europæiske borgerinitiativs websted:

 1. Skiplinket er ikke synligt
 2. Nogle sider har ringe farvekontrast
 3. Noget indhold har ikke markeringspunkter
 4. Nogle overskrifter anvendes ikke konsekvent
 5. Nogle overskrifter og navne på knapper er ikke korrekt forbundet med de tilsvarende formularfelter
 6. Nogle funktioner er ikke tilgængelige udelukkende ved hjælp af et tastatur
 7. Nogle lydbeskrivelser mangler
 8. Nogle dokumenter er i PDF-format og er ikke tilgængelige.
Vil du lære nyt og samarbejde med andre?