Direct la conținutul principal
Inițiativa cetățenească europeană

Orientări privind protecția datelor – Întrebarea 14

Înapoi la pagina principală a Orientărilor pentru organizatori cu privire la protecția datelor

 

Orientări privind protecția datelor – Întrebarea 14

Transmiterea declarațiilor de susținere colectate către statele membre, în vederea verificării – Care sunt recomandările în materie de securitate?

Se aplică în scenariul 2, atunci când transmiterea declarațiilor de susținere se face prin propriile dumneavoastră mijloace.

După ce ați colectat declarațiile de susținere pe suport de hârtie, trebuie să le transmiteți autorităților naționale competente pentru a fi verificate și certificate.

Declarațiile de susținere colectate pe suport de hârtie pot fi prezentate ca atare, pe suport de hârtie, sau scanate și trimise online ori pe un alt suport fizic (de exemplu, pe un DVD). Dacă declarațiile de susținere sunt transmise pe suport fizic (hârtie sau DVD), și acest lucru trebuie făcut în condiții de siguranță, de exemplu prin scrisoare recomandată sau prin curier.

NOTĂ:

Puteți alege să transmiteți declarațiile de susținere colectate utilizând serviciul de transfer de fișiere al Comisiei. În acest caz, mare parte din cerințele de securitate relevante sunt implementate de Comisie.

Trimiteri:

Doriți să descoperiți totul despre ICE și să comunicați despre instrument?